Menü
Telefonszám
Kapcsolat

2021. február 25, csütörtök 17:17

Mobil gumis blog

Mobil gumiszerviz legújabb tippek és ötletek: gumiszerelés, gumicsere és defektjavítás gyorsan és jó áron

2020. december 31, csütörtök 10:21 - 2 hónapja
A kérdés talán úgy lenne helyesebb, hogy tudjuk, hogy mit tegyünk, amikor lerobban az autónk? Sokan legyintenek csak a kérdésre, hogy az olyasmi, ami "úgyis másokkal történik", de ez sajnos nem feltétlenül van így. Minél többet vezetünk, annál nagyobb az esélye, hogy akár egy banális dolog történik velünk: egy defekt, egy kis koccanás, elfogyó benzin, leálló motor, és a többi. Érdemes felkészültnek lennünk.
2020. november 30, hétfő 11:47 - 3 hónapja
Bármikor, amikor eszünkbe jut a gumiszerviz szó, valószínűleg saját autónk és gumijai, talán a téli és a nyári gumik lecserélése jut eszünkbe. Azonban érdemes nemcsak évente kétszer a gumik szervizelésén gondolkodni, hiszen autónk biztonsága nagy részben függ gumijaink állapotától
2020. október 31, szombat 11:42 - 4 hónapja
Fontos az autó szezonális ápolása: sok bosszúságtól és felesleges költségtől kímélheti meg magát, aki karbantartja autóját
2020. augusztus 24, hétfő 12:27 - 6 hónapja
Bizonyára ha megvan a jogosítványod, akkor veled is előfordult már, hogy defektet kaptál, annak ellenére, hogy esetleg ellenőrizted indulás előtt a kerék állapotát és a benne levő nyomást.
2020. július 31, péntek 11:16 - 7 hónapja
A mobil gumiszerviz, egy mikrobuszba épített professzionális szerelőműhely, amely azonos minőségű és precizitású gépekkel van felszerelve, mint a hagyományos gumis műhely.
2020. július 14, kedd 08:49 - 7 hónapja
Bizonyára Veled is előfordult már, hogy éppen indultál volna, de egy defekt borította a programodat. Vagy hívtál egy taxit, vagy valamelyik ismerősöd, rokonod, és amíg vártál, gyorsan rágugliztál a környékbeli gumisokra, hátha valaki rövid időn belül ki tudja javítani a kereked.
2020. június 19, péntek 12:32 - 8 hónapja
A defekt sosem jön jókor - ezt tudjuk. Jó hírnek tűnik viszont, hogy egy átlag autóvezető csupán tízévente, vagy átlagosan 150 ezer kilométerenként kap defektet és legtöbbször az is a saját hibájából történik. Ez azonban nem vígasztalja azt, aki épp bajban van.
2020. május 25, hétfő 16:46 - 9 hónapja
A mobilgumis autó belső felszerelése révén lehetőség nyílik defektes abroncsok javítására, abban az esetben, ha az abroncson szakszerűen és biztonságosan javítható sérülés van.
2020. május 25, hétfő 16:44 - 9 hónapja
Mobil gumiszerviz szolgáltatást azért hozták létre, hogy az ügyfelek kényelmesen elvégeztethessék a szezonális gumicserét helyszínen, defekt javításukat otthon vagy gumit vásárolhassanak és gumicserét háznál végeztessenek anélkül, hogy autóba kelljen ülniük és gumiszervizbe látogatniuk.
2020. május 25, hétfő 16:42 - 9 hónapja
Defektet kapni mindig és mindenhol kellemetlen, de különösképp akkor az, ha épp a nyaraláskor, otthonunktól távol, teli csomagtérrel ér minket a baj. Ezért is fontos, hogy utazás előtt átnézzük, akár egy gumisnál átnézessük abroncsainkat. Simán lehet, hogy van olyan apró sérülés, befúródott csavar, amivel a városban, rövidebb távokon és kisebb sebességnél még elvolt az autó, de hosszabb úton, nagyobb tempónál, hőségben már galibát okozna.
2020. március 31, kedd 14:42 - 11 hónapja
Az elakadás lehetősége minden autós utazásban benne van, akár rövidebb, akár hosszabb útra megyünk belföldre vagy külföldre. Akármilyen alaposan is készítettük fel autónkat indulás előtt, egy váratlan műszaki hiba, vagy baleset következtében műszaki mentésre lehet szükségünk.
2020. március 31, kedd 14:35 - 11 hónapja
Sajnos életében legalább egyszer mindenkivel előfordul, hogy autómentőt kell hívnunk, ha nem magunknak, akkor másnak. Nagyon kevés szerencsés ember van, akivel sosem történik meg ilyen probléma az életében
Mobil gumiszerviz: amit az emberek imádnak
2020. március 31, kedd 13:16 - 11 hónapja
A mobilgumis szolgaltatast egyre többen kedvelik es igenybe veszik! Nem kell  időzni  a gumis műhelynél , a gumikat sem kell cipelni ha az ön otthonánál megjelenik a mobilgumis  mellyel sok időt  tud spórolni. 
Mobil gumis: Mire figyeljünk?
2019. december 17, kedd 16:19 - 2 éve
Mindenképpen érdemes biztonságos helyet választani, és megtenni a szokásos kiegészítő intézkedéseket, mint láthatósági mellény, elakadás jelző és háromszög használata. Majd ezután az alábbi módon kezdheti meg a gumicserét.

 

© 2019 gurulogumiszerviz.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.