Menü
Telefonszám
Kapcsolat

2020. június 19, péntek 12:32

Gumiszerviz az országon belül bárhol, bármikor?

A defekt sosem jön jókor - ezt tudjuk. Jó hírnek tűnik viszont, hogy egy átlag autóvezető csupán tízévente, vagy átlagosan 150 ezer kilométerenként kap defektet és legtöbbször az is a saját hibájából történik. Ez azonban nem vígasztalja azt, aki épp bajban van.

Gumiszerviz az országon belül bárhol, bármikor?

Gumiszerviz az országon belül bárhol, bármikor?

A defekt fő oka legtöbbször, hogy sok autós elhanyagolja a gumik karbantartását, gyakran alacsonyabb nyomással közlekednek és/vagy nem ellenőrzik a lehetséges sérüléseket - ez derült ki a Continental gumigyár felméréséből. A gumik meghibásodásának egyik leggyakoribb oka a túl alacsony töltőnyomás.

A defektjavítás házilag egyre nehezebb, mert az autók abroncsába már nem tesznek külön gumibelsőt, amit könnyű volt ragasztani, csak egy igen kemény külső réteg van, amelyet lényegesen nehezebb kezelni, érdemesebb tehát szakemberre bízni. Egy jó szaki látja a rejtett sérüléseket is, amit a laikusok esetleg nem, és szakszerű segítséget tud nyújtani a helyszínen, azonnal.

A mobil gumiszerviz lehetőséget biztosít arra, hogy a gumiszerelés bármilyen helyszínen megoldható legyen. Bármerre járunk bármikor közbe jöhet egy nem kívánt defekt. A gumicsere vagy a defektjavítás például egy autópálya közepén nem a legjobb megoldás egy olyannak, aki nem ért hozzá. Ezért van a mobil gumiszerviz. Megtörténik a baj, hívjuk Őket és jönnek, az országon belül bárhol bármikor.

A mobil gumis autó belső felszerelése révén lehetőség nyílik defektes abroncsok javítására, abban az esetben, ha az abroncson szakszerűen és biztonságosan javítható sérülés van. Szintén lehetőség van bárhol gumiszerelésre. A gumiabroncsok mindig koszosak, nehezek. Ezt évente kétszer az autóba cibálni, és onnan a gumiszervizbe vinni, megvárni a gumiszerelést, majd hazahozni, és még a kocsit is kitakarítani a koszos gumik után több órás művelet.

A gumiszerelés gyakorlatilag bármely helyszínen lehetséges. A gépjármű teljesen önellátó, a gépek meghajtásához szükséges áramot, valamint sűrített nagynyomású levegőt magának állítja elő aggregátor segítségével. Ennek köszönhetően egy mező közepén is megvalósítható bármilyen abroncsszerelési munkálat.

Messziről jól észrevehető sárga villogóval felszerelt szerviz autó alkalmas autópályán, autóúton defektet kapott gépjárművek mentésére. A defekt kijavításában vagy a gumiabroncs átszerelésében tapasztalt szakemberrel állnak rendelkezésükre. Az abroncs javítás nekik gyerekjáték. Ha az autógumi nem javítható, akkor hoznak magukkal a mi autónkra megfelelőt amit fel is tesznek a helyszínen, így folytathatjuk tovább az utunkat.

© 2019 gurulogumiszerviz.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.