Menü
Telefonszám
Kapcsolat

2020. december 31, csütörtök 10:21

Hol a legközelebbi gumiszerviz, amikor defektet kapunk?

A kérdés talán úgy lenne helyesebb, hogy tudjuk, hogy mit tegyünk, amikor lerobban az autónk? Sokan legyintenek csak a kérdésre, hogy az olyasmi, ami "úgyis másokkal történik", de ez sajnos nem feltétlenül van így. Minél többet vezetünk, annál nagyobb az esélye, hogy akár egy banális dolog történik velünk: egy defekt, egy kis koccanás, elfogyó benzin, leálló motor, és a többi. Érdemes felkészültnek lennünk.

De tényleg, hol a legközelebbi gumiszerviz?

Hát ott helyben! Vagyis létezik olyan szolgáltatás ma Magyarországon, hogy egy gumiszerviz házhoz megy! Vagyis autóhoz, defektes gumihoz is akár, sürgősen. Nyilván nem egy repülő kastélyt (szervizt) kell elképzelni, hanem egy jól felszerelt autót, amelyben minden megtalálható, amelyre szükségünk lehet egy gumiszervizben - és ami legalább ugyanilyen fontos: jó szakembereket!

A mobil gumis nem csak defektjavítás során lehet segítségünkre, hanem gumiszerelés és autómentés feladatkörökben is. Van lehetőség természetesen állapotfelmérésre, sőt, centírozásra is, amely a kerék megfelelő súlyelosztását biztosítja, ezzel elkerülhetjük az egyenetlen kopást és a rázkódó tapadást is. Az állapotfelmérés pedig tájékoztat az abroncsok állapotáról, a következő esedékes / ajánlott gumicseréről, és rejtett hibát is észrevehetünk: ilyen lehet például a szálszakadás.

És milyenek a gumiszerelés árak? Nézzük!

A gumiszerelés minimum díja kereken 10.000 Ft, ezt vegyük figyelembe, amikor erre kerül a sor: ez sokszor elég 4 gumi szerelésére, de mindössze egy gumi szerelése is ennyibe kerül. A "szokásos" szezonális gumicsere (téli-nyári, nyári-téli) a felni típusától (acél vagy alumínium) és ennek méretétől függően 2.200 Ft és 3.500 Ft között mozog kerekenként. A centírozás 1500 Ft-ba vagy 2000 Ft-ba kerül mérettől függően.

A komplett kerékcsere 6000 Ft-ról indul, míg a pótkerék feltevése kiszállással 8500 Ft-ba kerül.

A kiszállási díj Budapesten 12.000 Ft, az agglomerációs körzetben az árban megbeszélés során kell megegyezni, autóúton, forgalmas úton a kiszállási díj 15.000 Ft + 140 Ft / km (oda és vissza is), míg autópályán 18.000 Ft + 140 Ft / km (itt is mindkét irányban kell számolni a kilométereket).

Mit vállal még a Guruló gumiszervíz?

A fentebb említettek mellett autómentésre is van lehetőség, ez életmentő lehet, ha lerobbant, karambolos vagy más módon megsérült autót kell elszállítani, napi 24 órában.

Itt az árak 8000 Ft-tól, 120 Ft-os kilométer díjjal kezdődnek, feltéve, ha 1700 kg-nál nem nehezebb a szállítandó autó.

© 2019 gurulogumiszerviz.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.