Menü
Telefonszám
Kapcsolat
Mobil gumiszerviz: amit az emberek imádnak

2020. március 31, kedd 13:16

Mobil gumiszerviz: amit az emberek imádnak

A guruló gumiszervíz szolgáltatásunkat egyre többen kedvelik és igénybe veszik !

Miért is praktikus ha a guruló gumiszervíz szolgáltatást hívja ?

Nem kell  időzni  a gumis műhelynél , a gumikat sem kell cipelni ha az ön otthonánál megjelenik a mobilgumis  mellyel sok időt  tud spórolni. 

Hol és hogyan végezzük mobilgumis szolgáltatást ?

Akár házhoz megyünk míg ön otthon végzi a teendőit  vagy akár munkahelyén  csak időpontot kell egyeztetni ! A mobilgumis autóval lehetséges a gumiszerelés szinte bármilyen helyszínen: defektjavítás, szezonális gumiszerelés ha az autóba bekészítette a gumikat akár amíg ön dolgozik vagy bevásárol .

A mobilgumis autónk fel van készűlve defektes abroncsok javítására, abban az esetben, ha az abroncson  javítható sérülés van a futófelületen .  Kicsi, középen lévő lyukak általábban  könnyen javíthatók. Ezek pl üvegszilánk, szög, csavar,  okozta sérülések  . A gumiabroncsok általában koszosak, nehezek. Évente kétszer a tavaszi és az őszi szezonban autóba pakolni, és onnan a gumiszervizbe vinni, megvárni a gumiszerelést, majd hazavinni, az autó is  koszos lehet a gumiktól.

A mobilgumis szolgáltatást igénybe veheti legyen szó durrdefektről, szög vagy csavar általi lyukról vagy  szelephibáról. Komplett téli nyári garnitúra csere , felnire  felszerelést, de akár egyetlen kerék lecserélése miatt is hívhatja kollégánkat .

Amennyiben a gumi nem javítható (pl durdefekt esetén) új gumit szerelünk fel az autóra, hogy tovább tudjon haladni akár az autópálya szélén is. Nem minden méretben tudunk azonnal biztosítani csere abroncsot !

Miért jó a mobilgumis szolgáltatás cégeknek ahol több autó található  ?  Telephelyen  megoldjuk autó darabszámtól függően akár egy nap alatt az összes abroncs lecserélését, és még kedvezményt is biztosítunk.

 

© 2019 gurulogumiszerviz.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.