Menü
Telefonszám
Kapcsolat

2020. május 25, hétfő 16:44

Mobil gumiszerviz szolgáltatások

Mobil gumiszerviz szolgáltatást azért hozták létre, hogy az ügyfelek kényelmesen elvégeztethessék a szezonális gumicserét helyszínen, defekt javításukat otthon vagy gumit vásárolhassanak és gumicserét háznál végeztessenek anélkül, hogy autóba kelljen ülniük és gumiszervizbe látogatniuk.

Mobil gumiszerviz szolgáltatások

Mobil gumiszerviz szolgáltatások

A gumiszerelés még sosem volt ilyen egyszerű. Egy telefonhívás és jönnek a szakemberek a megadott címre akik szakszerűen a gumiabroncs vagy más esetleges el látnivalót az autónkon.

Rendkívül előnyős kisebb vagy nagyobb cégek autó flottáinak szezonális gumicseréjére is Mobil gumiszerviz szolgáltatást igénybe venni. Ez a speciális szolgáltatás többféle igény kielégítésére is alkalmas, jó megoldást nyújt azok számára, akik nem tudnak időt szakítani a járművük szervizbe szállítására, hogy a szükségessé vált kerékcserét vagy javítást elvégeztessék, segítséget nyújt a defektet kapott közlekedőknek, akik önerőből nem tudják a problémát megoldani, és azoknak is előnyös a gumiszerelés helyszínen szolgáltatás igénybevétele, akik el szeretnék kerülni a gumicserével járó számtalan kellemetlenséget, a várakozást, a koszt, valamint az egész ügylettel járó fáradtságot. Megkímélnek bennünket a gumi javítás vele járó kellemetlenségeiről.

A szolgáltatások évről évre bővülnek, de településenként eltérhetnek egymástól.

Mikor érdemes gumicsere?

A gumiabroncsok a hatósági előírások szerint a személyautó abroncsok esetében 1, 6mm, a teherautó abroncsoknál 3mm profilmélységig használhatók.

Ha az 1, 6 mm magas kopásjelzőt eléri a gumi, akkor minél hamarabb le kell cserélni. Minél közelebb áll az abroncs a kopásjelzőhöz, annál magasabb a vízre úszás veszélye.

Az előírt profilmélységnek a futófelület teljes szélességében el kell érnie a fenti értékeket. Szinte az összes abroncson megtalálhatók a mintaárokban az úgynevezett kopásjelzők, melynek helyét az abroncs vállrészén felirattal, vagy kis nyíllal, háromszöggel jelölik. Ha az abroncsok annyira kopottak, hogy a kopásjelzők elérik a futófelületet, haladéktalanul ki kell cserélni azokat.

Az abroncsok cseréje során gondolni kell a gumik elhasználódottságának leellenőrzésére is, arra hogy az szimmetrikusak-e. Már egy egyszerű vizsgálat is komoly párhuzamossági és egyensúlyi gondokat tárhat fel.

A biztonság érdekében azonban célszerű ennél előbb, anyári abroncsoknál 2mm, széles méreteknél 3mm, téli abroncsoknál 4mm profilmélység elérésénél lecserélni a gumiabroncsokat.

Abroncs vásárlásakor fontos szempont az élettartam. Néha összességében nagyobb kiadással járhat a rendelés pillanatában megtakarítással kecsegtető, olcsó gumi megvásárlása. Meglehet, hogy az ilyen gumi rövidebb élettartamú és alacsonyabb minőségű, és ezért hamarabb ki kell majd cserélni.

© 2019 gurulogumiszerviz.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.