Menü
Telefonszám
Kapcsolat

2020. november 30, hétfő 11:47

Ne keressen tovább: itt egy megbízható gumiszerviz!

Bármikor, amikor eszünkbe jut a gumiszerviz szó, valószínűleg saját autónk és gumijai, talán a téli és a nyári gumik lecserélése jut eszünkbe. Azonban érdemes nemcsak évente kétszer a gumik szervizelésén gondolkodni, hiszen autónk biztonsága nagy részben függ gumijaink állapotától: ez az egyetlen része járművünknek, amelyik a talajhoz ér, akár 5, akár 150 km/h sebességgel haladunk: akár télen vagy nyáron, akár új aszfaltúton vagy földúton. Szintén nem szabad elfeledkezni a futómű rendszeres beállításáról.

Ne keressen tovább: itt egy megbízható gumiszerviz

Ne keressen tovább: itt egy megbízható gumiszerviz

Milyen méretű gumiabroncs a megfelelő az én autómra?

Alapvetően két különböző típusú ember van: aki szereti saját maga bütykölni az autóját és van, aki a legkisebb feladatokat is inkább egy szakemberrel végezteti el. Ha mi az első kategóriába tartozunk, minden bizonnyal tudjuk, hogy a gumi oldaláról le tudunk olvasni egy hosszú betű és számsort, amelyből kiderül, hogy milyen méret szükséges a gumiból. Azt azonban talán nem tudjuk, hogy nem ez az egyetlen "varázs" számsor, hanem vannak más, kompatibilis méretek is. És ez talán nem az egyetlen dolog, amiről nem volt tudomásunk, így mi azt javasoljuk, hogy bízzuk szakemberre az autóval kapcsolatos feladatok elvégzését, tűnjenek azok bármilyen egyszerűnek vagy banálisnak. Nyilvánvalóan nem bíznánk magunkat egy olyan orvosra, akinek nincsen papírja, gyakorlata és néhány YouTube videó megnézése után állna neki egy műtétnek. Gondoljunk bele: mi is egy kicsit ilyenek lehetünk, ha csak belevágunk olyasmibe, amivel nem foglalkoztunk mélységeiben.

Hol van a legközelebbi gumis?

Ma létezik olyan szolgáltatás Budapesten és Pest megyében, hogy nem mi megyünk a gumiszervízbe, hanem ők jönnek hozzánk! Elsőre meglepőnek hangzik, ám ez egyértelműen egy kényelmes és szakszerű megoldás. Ahelyett, hogy időpontot kérnénk, és hetekre előre próbálnánk elintézni a telente és nyaranta ismétlődő tortúrát, el akarjuk kerülni a hosszú órákig tartó várakozást, elég, ha otthonra rendeljük a szakembereket, akik aközben tudják megoldani pl. a téligumi felszerelését, miközben mi dolgozunk és csak néhány percre, köszönni és elköszönni kell magunkra hagyni home office-unkat.

Miben tud segíteni a mobil gumis?

Elsősorban elég belegondolnunk abba, hogy ugyanolyan szolgáltatást tudnak nyújtani, mintha egy gumis műhelybe látogatnánk el. Lehetőség van centírozásra, defektjavításra (akár az autópályán vagy országúton is), érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatást, ha nincs tapasztalatunk kerék cseréjében, ha nincsen vagy nincs jó állapotban a pótkerekünk, vagy ha nem akarunk bajlódni és a ruhánkat összepiszkolni az évi kétszeri gumicsere közben.

A normál, acélból készült felni gumicseréje centírozással 2.200 Ft / db + ÁFA áron kezdődik, mérettől függően, ugyanez az alufelni esetében 2.500 Ft + ÁFA-tól indul.

A komplett kerékcsere 6000 Ft + ÁFA-tól kezdődik, defekttűrő abroncs esetén ennél darabonként 500 Ft + ÁFA-val kerül többe.

Számít az Ön véleménye! Szóljon hozzá a témához:

*Vezetéknév:
*Keresztnév:
*E-mail cím:
(nem publikus)
Honlap:
*Hozzászólás:
 

© 2019 gurulogumiszerviz.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.