Menü
Telefonszám
Kapcsolat

2020. augusztus 24, hétfő 12:27

Non stop mobilgumis - helyszíni gumiszerviz

Bizonyára ha megvan a jogosítványod, akkor veled is előfordult már, hogy defektet kaptál, annak ellenére, hogy esetleg ellenőrizted indulás előtt a kerék állapotát és a benne levő nyomást.

A defektjavítás egyáltalán nem egyszerű, hiszen számos szempontot kell figyelembe venni a helyes kivitelezéshez. Sok esetben nem is orvosolható a probléma, éppen ezért ilyen kellemetlen szituációban az első gondolatunk az autómentő hívása lehet, ám ez elég költséges megoldás, hiszen a kocsi elszállíttatása gyakran költségesebb mint maga a gumi megjavítása.

Non stop mobilgumis- helyszíni gumiszerviz

Non stop mobilgumis- helyszíni gumiszerviz

Az egyik legköltséghatékonyabb megoldás azonban a mobil defekt javítás lehet. A mobilgumis autó hívás után azonnal helyszínre megy, legyen az akár egy pusztás vagy éppen elhagyatott helyen is, ahol azt hinnénk senki sem jár. A non stop (tehát az éjjel-nappal üzemelő) mobilgumis kiszállási díj nélkül megy a helyszínre.

Milyen esetekben érdemes hívnunk a mobilgumis autót?

A következő esetekben:

  • defektes abroncs javítás (defektjavítás): Ha a kerék úgy megrongálódott, hogy nem lehet megjavítani, akkor lehetőség van arra hogy a megfelelő méretű gumit is a helyszínre szállítsák.
  • gumiszerelés (akár szezonálisan): A legkisebb kerekektől kezdve a nagyméretű abroncsokig bármilyen kerék szerelése megoldható
  • gumicsere: Akár megrongálódott vagy éppen nem évszaknak megfelelő gumiról legyen szó
  • helyszíni szűrő- és olajcsere kedvező áron
  • autó vagy motorkerékpár mentés: Ha esetleg egy autópályán kapott defektet a mobilgumis autó akkor is alkalmas a mentésre
  • autó klímatöltés és tisztítás: Maga a klímatöltés egy automatikus gép segítségével történik. Ez a gép, a legtöbb gépjármű gyári adatával rendelkezik, így biztosan a megfelelő mennyiségű hűtőközeg kerül betöltésre, tehát a töltési folyamat teljes mértékben biztonságos.

Amit a non stop gumiszerviz kínál

Pontos, szakszerű és gyors munkavégzés kedvező áron. Előnyei tehát, hogy a belső felszerelésű mobilgumis a megadott címre megy és a helyszínen azonnal elvégzi a szükséges javításokat. Ezáltal elkerülhetőek a plusz költségek, ugyanis ha autómentőt hívunk akkor még autónk elszállítását is finanszíroznunk kell. Ráadásul nem nekünk kell elvinni gumiszervizbe az autót, hiszen a segítség helyszínre érkezik.

Ha tehát defektet kapott, nem árt megfontolni és igénybe venni a non stop gumiszerviz szolgáltatásait.

© 2019 gurulogumiszerviz.hu | Az oldalon található anyagok kizárólag a szerző hozzájárulásával és a forrás megjelölésével használhatóak fel.